Muziekquiz 3.0 Back tot the 80’s & 90’s

Ja hoor, hij is er weer! Vrijdag 22 november 2019 organiseert Stichting Meesterkind traditiegetrouw weer de jaarlijkse Muziekquiz. Met het thema Back to the 80’s & 90’s gaan we dit jaar helemaal los bij Partycentrum Wijnand van Delft in Drunen. Met veel, heel veel guilty pleasures, live muziek en dit jaar een 80’s & 90’s afterparty gaan we de eerdere 2 edities met 25 teams hopelijk weer overtreffen.

Naast roem en glorie zijn er ook dit jaar weer de bekende vette rondeprijzen en wie de muziekquiz nog niet kent zal bij aanwezigheid blij verrast worden.

Opmerkingen die we vaak horen zijn: Volgend jaar mag een ander rijden, Fantastisch en wat een sfeer, hoe kom je op die vragen, volgend jaar nodig ik de rest ook uit, live muziek wat uniek en dit is niet te vergelijken met de pop quiz-en die ik ken.

Benieuwd welke artiesten we dit jaar gestrikt hebben om op een creatieve manier een aantal quizrondes in te vullen schrijf je dan snel in.

De muziekquiz zelf start om 19.30 uur en zal incl. pauze’s en livemuziek tot ongeveer 00.00 uur duren maar daarna gaan we gewoon nog even verder. Inschrijven kan op www.meesterkind.nl/muziekquiz. Deelname is €7,50 p.p. en een team moet bestaan uit minimaal 2 en maximaal 6 personen.

Kom je liever gewoon kijken en achteraf mee feesten dan ben je tegen een donatie voor de Stichting bij de kassa natuurlijk ook welkom.